A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727618663.7268.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Relatii de cuplu: 5 semne ca te insala iubita
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
28-05-2014, ora 14:00

Relatii de cuplu: 5 semne ca te insala iubita

Articol de Madalina Irimia

Nimic pe lumea aceasta nu este perfect sau infailibil atunci cand vorbim de natura umana si, implicit, despre relatiile de cuplu. Ti s-a intamplat vreodata sa ai impresia ca iubita te insala?

Gandul ca partenera nu este fidela ii haituieste pe multi dintre barbatii implicati in relatii de cuplu. Femeile pot fi la fel de necredincioase precum barbatii asa ca daca te gandesti ca partenera face ceva neobisnuit, urmareste cele 5 semne care iti dezvaluie ca te insala:

1: A devenit secretoasa

Ai descoperit numere ciudate in telefonul iubitei tale? A inceput sa primeasca apeluri care sunt invariabil: „numar gresit”? Dintr-o data este chemata la birou la ore ciudate sau mai mereu se merge la intalniri de afaceri? Daca ai raspuns afirmativ la aceste intrebari, priveste-le ca pe niste indicatori ca se intampla ceva. De asemenea, daca nu mai sarbatoreste cu tine evenimentele speciale, daca brusc a inceput sa stearga SMS-urile din telefon si ajunge acasa cu parul nearanjat, cu hainele in dezordine urmate de pauze si evitarea privirii atunci cand o intrebi unde a fost – toate aceste comportamente ar trebui sa-ti de de gandit.

2: Schimbari bruste ale infatisarii

Este adevarat ca exista si femei care, dintr-o data, isi schimba stilul vestimentar, insa daca la iubita ta observi o dorinta brusca de a-si schimba look-ul, o schimbare drastica a coafurii sau o dorinta din senin de a scapa de kilogramele in plus sau nevoia de a cumpara haine sexy, motivul din spatele unui astfel de comportament poate fi dorinta de a crea o noua infatisare si de a se simti mai atractiva pentru barbatul cu care se intalneste in spatele tau.

Citeste continuarea pe PROBLEMESEX.RO

Foto: esquire.com

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii