ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
06-01-2015, ora 12:19

Relatia cu Miley Cyrus l-ar putea costa pe Patrick Schwarzenegger circa 50 de milioane de dolari

Articol de Madalina Irimia
Arnold Schwarzenegger si Maria Shriver i-ar fi pus in vedere fiului lor Patrick (21 de ani) sa puna capat relatiei cu cantareata Miley Cyrus (22 de ani), daca vrea sa intre in posesia fondului fiduciar in valoare de 48, 5 milioane de dolari pe care acestia il vor crea pentru el la implinirea varstei de 25 de ani, relateaza site-ul Channel24.co.za. "Sunt convinsi ca (Miley) este o influenta negativa pentru fiul lor si sunt hotarati sa puna capat relatiei", a declarat un prieten al familiei.

Planul nu pare insa sa functioneze, in conditiile in care o alta sursa a dezvaluit ca Patrick — care se intalneste cu vedeta de cateva luni — "ar prefera sa fie cu Miley decat sa intre in posesia banilor".

Patrick a adus-o pe Miley in vizita de sarbatori la rudele sale din Hyannis Port, Massachusetts, o decizie care i-ar fi "exasperat" familia.

"Intre Patrick si mama sa a izbucnit o cearta uriasa, in timpul careia el le-a spus ei si lui Arnie sa isi lipeasca banii 'acolo unde soarele nu ajunge' si ca prefera sa fie cu Miley decat in posesia banilor", a explicat sursa mentionata.

Cei doi tineri au fost vazuti in perioada sarbatorilor luand pranzul impreuna.

Sursa: agerpres.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii