A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719834723.1251.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Reincep luptele in Ucraina? Doi civili morti, spital bombardat in Donetk
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
20-07-2015, ora 10:03

Reincep luptele in Ucraina? Doi civili morti, spital bombardat in Donetk

Articol de Cristian Amariei
Doi civili au fost ucisi in estul separatist prorus din Ucraina si un spital a fost lovit in bombardamente lansate in fief-ul rebelilor din Donetk, potrivit primelor informatii difuzate duminica de Kiev si rebeli.

Un barbat a fost ucis in bombardamente sambata seara in districtul Kouibysevski din Donetk si o doctorita a fost ranita dupa ce un obuz a cazut pe spitalul N23, in acelasi district, au anuntat surse ale rebelilor. Un barbat a fost ranit la Makiivka, oras situat la cativa kilometri est de Donetk care se afla sub controlul rebelilor, relateaza AFP.

Unul dintre responsabilii militari separatisti, Eduard Basurin, a acuzat armata ucraineana ca trage din Piski, localitate situata in apropiere de Donetk, utilizand "arme de calibru 152 mm".

Armata ucraineana prooccidentala a anuntat moartea unui civil si ranirea altora in cursul tirurilor ce au vizat localitatea Vodiane, in apropiere de aeroportul Donetk, acuzandu-i pe rebeli ca utilizeaza "piese de artilerie de 152 si 122 mm, precum si un tanc".

Armele de calibru peste 100 mm ar fi trebuit sa fie retrase de pe linia de front in baza acordurilor de pace semnate la Minsk in februarie datorita medierii franco-germane, potrivit observatorilor OSCE prezenti la fata locului. In estul Ucrainei s-a inregistrat in ultimele zile o recrudescenta a violentelor ce survin pe fondul unui conflict ce a facut peste 6.500 de morti din aprilie 2014.

Sursa: ziare.com
     
Tag-uri: lupta, ucraina, donetk
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii