ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
06-03-2016, ora 10:28

Reghecampf il ATACA pe Emil Boc: „E mic atat la propriu, cat si la figurat”

Articol de Madalina Irimia
Laurentiu Reghecampf i-a raspuns, sambata, in conferinta de presa tinuta inainte de derbyul cu Dinamo, lui Emil Boc, primarul Clujului care a reactionat la o declaratie anterioara data de antrenorul de la Steaua pe tema mutarii amicalului cu Spania pe Cluj Arena.

"Referitor la comentariile facute de domnul Emil Boc, cred ca nu a inteles mesajul meu pentru ca e mic atat la propriu, cat si la figurat. Cred ca ar trebui sa se uite in ograda dansului, a lasat o echipa de traditie sa dispara, iar pe gazonul de la Cluj nu cred ca pot sa pasca nici vitele. in momentul in care facem niste declaratii, nu le facem sa jignim pe cineva, ne spunem doar parerea", a declarat Reghecampf, potrivit mediafax.ro.

Joi, la o zi dupa ce Reghecampf afirmase ca disputarea amicalului nationalei cu Spania la Cluj este o pata pentru Romania, Emil Boc a replicat, la Napoca FM: "Ar trebui sa fie mandri ca exista un stadion precum Cluj Arena in Romania. Afirmatiile lui Reghecampf sunt o pata pe obrazul sau si cred ca ar trebui sa se uite in propria ograda inainte sa faca alte declaratii".

Gazonul de pe Cluj Arena a fost schimbat in cursul acestei saptamani. Directorul bazei, Radu Ratiu, a asigurat ca suprafata de joc va arata impecabil la meciul cu Spania, programat pe 27 martie.

Sursa: rtv.net
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii