A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727664630.2318.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Regele Mihai a fost externat marti; starea generala este stabila, tratamentul - de lunga durata
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
16-03-2016, ora 11:08

Regele Mihai a fost externat marti; starea generala este stabila, tratamentul - de lunga durata

Articol de Madalina Irimia
Regele Mihai a fost externat marti, starea generala fiind stabila, dar tratamentul si procesul de recuperare va fi de lunga durata si vor necesita o atenta supraveghere, informeaza Biroul de presa al fostului suveran.

"Medicii au incuviintat ca Majestatea Sa Regele Mihai I sa fie externat astazi din clinica medicala de la Lausanne, dupa o internare de 17 zile. Regele a ajuns la resedinta privata, unde va continua sa fie sub observatia echipei de medici de la clinica, alaturi de medicii de familie. Starea generala a Regelui este stabila. Avand insa in vedere gravitatea diagnosticului, tratamentul si procesul de recuperare vor fi de lunga durata si vor necesita o atenta supraveghere", se precizeaza in document.

Potrivit sursei citate, "pentru zilele urmatoare, Principesa Elena va continua sa fie alaturi de Regele Mihai I si Regina Ana, parintii sai", iar "o echipa de angajati ai Casei Majestatii Sale Regelui, detasati in Elvetia, sunt alaturi de Majestatile Lor la resedinta privata."

Totodata, "Custodele Coroanei este in contact permanent cu Majestatile Lor si cu echipa de medici. Alteta Sa Regala isi va continua angajamentele publice in tara, urmand sa se intoarca in Elvetia curand, pentru a revedea pe Majestatile Lor".

Casa Regala anunta, in urma cu doua saptamani, ca Regele Mihai se afla internat intr-o clinica din Lausanne si este intr-o stare accentuata de slabiciune fizica, primind tratament permanent.

Potrivit Biroului de presa al Regelui Mihai I, diagnosticele puse de echipa medicala sunt carcinom epidermoid metastazant si leucemie cronica.

Sursa: agerpres.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii