A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727664151.1777.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Redactiile Radio Trinitas si Trinitas TV, sfintite de Patriarhul Daniel cu trafaletul
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
16-06-2014, ora 18:08

Redactiile Radio Trinitas si Trinitas TV, sfintite de Patriarhul Daniel cu trafaletul

Articol de Cristian Amariei

Patriarhul Romaniei, Parintele Daniel, a sfintit si inaugurat noile studiouri ale Radioului si Televiziunii TRINITAS, mutate in Centrul Social-cultural Iustin Patriarhul, potrivit agentiei de presa a Patriarhiei.

Sfintirea a avut loc pe 9 iunie, iar Parintele Daniel a folosit un trafalet in locul traditionalului buchet de busuioc, dupa cum arata fotografiile publicate pe basilica.ro, site-ul agentiei de presa a Patriarhiei Romane.

Studiourile radio si tv ale Trinitas s-au mutat in Centrul Social-cultural Iustin Patriarhul, din cauza unor lucrari de renovare si consolidare care au loc la Palatul Patriarhiei si care se vor incheia la sfarsitul anului 2015.

Va dorim mult ajutor de la Dumnezeu, ocrotirea Preasfintei Treimi si sa lucrati cu bucurie, pentru ca asa cum se spune la hirotonie, predica Apostolilor a fost Treimea cea deofiinta si nedespartita. Aceasta este bucuria misiunii crestine. Intr-adevar s-a facut intr-un timp scurt o lucrare importanta, mare si speram sa fie totul functional. Va dorim tuturor sanatate, bucurie si mult ajutor de la Dumnezeu”, a spus Patriarhul Daniel cu ocazia inaugurarii studiourilor, potrivit agentiei Basilica.

Radioul si televiziunea TRINITAS sunt parte a Centrului de Presa Basilica, infiintat la 27 octombrie 2007.

Postul de radio TRINITAS a fost infiintat in anul 1996 si emite in prezent pe 51 frecvente terestre, acoperind peste 85% din teritoriul Romaniei, la care se adauga o frecventa via satelit pentru Europa: Satelit EUTELSAT W2. Emisiunile se realizeaza in studioul central de la Bucuresti si in studiourile locale de la Iasi, Sibiu si Craiova.

TRINITAS TV este postul de televiziune al Patriarhiei Romane si functioneaza din octombrie 2007. Este un canal religios, cultural si educational care emite 24 de ore pe zi. Programele postului sunt emise in direct si pe internet, la adresa www.trinitastv.ro.

Sursa: mediafax.ro

Foto: romaniatv.net

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii