ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
10-11-2015, ora 12:46

Recunoasterea faciala de pe Facebook Messenger s-ar putea sa te sperie

Articol de Madalina Irimia
O noua versiune de Facebook Messenger introduce o functie de recunoastere faciala, momentan sub forma de test, care s-ar putea sa va sperie un pic.

Photo Magic este numele unui nou algoritm de recunoastere faciala care face minuni cand vine vorba de partajarea mai eficienta a fotografiilor prin Facebook Messenger. Practic, pornind de la scanarea tuturor fetelor persoanelor din fotografiile voastre din fluxul foto de pe mobil, va sunt facute recomandari pentru trimiterea acelor imagini catre oamenii din ele.

Dintr-un punct de vedere, ideea este una foarte utila, desi s-ar putea ca la prima vedere sa va sperie un pic. In orice caz, nimic nu se intampla fara acordul vostru, nici scanarea tuturor fotografiilor de pe mobil si nici partea de expediere a rezultatelor la scanare. Daca aceasta vi se pare insa o functie interesanta si faceti multe poze cu prietenii, este bine de stiut ca de acum inainte va fi mult mai simplu sa impartasiti un selfie de group cu toti cei care au participat in fata camerei. Pentru a duce experienta la un alt nivel, Facebook Messenger stie si sa creeze un grup cu acele persoane, pentru a va fi mai usor sa initiati un dialog si sa partajati cu ele mai multe imagini, nu doar una.

Momentan propagata doar in Australia, aceasta versiune de test de Facebook Messenger este deja disponibila pentru Android, iar daca aveti un iPhone si locuiti in respectivul teritoriu va puteti astepta sa o accesati pana la finalul acestei saptamani. in cateva luni, ne vom putea da si noi acordul pentru utilizarea Photo Magic sau vom putea refuza cu indarjire utilizarea functiei.

Noua functie Photo Magic din Facebook Messenger foloseste aceeasi tehnologie de recunoastere faciala care este folosita si in aplicatia Moments, doar ca in acel caz, pentru ca un amic sa primeasca o lucrare de-a voastra realizata in Moments, avea nevoie de aplicatia omonima.

Sursa: playtech.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii