ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
28-09-2015, ora 15:09

Record istoric pentru Serena Williams

Articol de Cristian Amariei
La cateva zile dupa ce a implinit 34 de ani si 20 de ani de cand este jucatoare profesionista, Serena Williams are un nou motiv de bucurie.

Numarul 1 WTA a reusit sa egaleze, luni, numarul de saptamani petrecute de legendara Chris Evert pe prima pozitie a clasamentului mondial al tenisului feminin, se arata pe site-ul WTA Tennis.

Atfel, Serena are 260 de saptamani pe primul loc WTA, cele doua americance fiind pe locul trei din acest punct de vedere. Steffi Graf este lider, cu 377 de saptamani in fruntea clasamentului, in timp ce Martina Navratilova are 332 de saptamani.

Dintre celelalte jucatoare aflate in activitate, daneza Caroline Wozniacki are cele mai multe saptamani ca numar 1 WTA, 67.

De asemenea, cu 11.500 de puncte, Serena Williams se afla la mare distanta de locurile 2 si 3 in clasamentul WTA - Simona Halep (6.780 puncte) si Maria Sharapova (5.691 puncte) -, astfel ca daca nu intervine nimic neprevazut, americanca va mai petrece multe saptamani pe locul 1 WTA.

Totodata, Serena ocupa a treia pozitie all-time si in ce priveste numarul de turnee Grand Slam castigate, cu 21, dupa australianca Margaret Court (24) si Steffi Graf (22). In plus, tot pe locul trei all-time se afla si cand vine vorba despre saptamani consecutive pe locul 1 WTA, aceasta fiind a 137-a saptamana la rand.

Sursa: ziare.com
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii