A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719758361.8342.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Record de amenzi pentru prostitutie!
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
22-06-2013, ora 12:00

Record de amenzi pentru prostitutie!

Articol de Madalina Irimia

O tanara din municipiul Vaslui a strans, in ultimii ani, peste 550 de amenzi, in valoare totala de 200.000 de lei, majoritatea sanctiunilor fiind date in judetul Constanta pentru practicarea prostitutiei.

Potrivit Primariei Vaslui, tanara este plecata din localitate de mai mult timp, insa cele peste 550 de amenzi sosesc cu regularitate la adresa din buletin, cea a parintilor ei.

"Din pacate, eforturile noastre de a recupera din aceste amenzi care ne incarca cu debite, sunt in zadar, in conditiile in care nu avem ce executa silit la aceasta tanara. Am deschis inclusiv procese in instanta pentru a transforma amenzile in munca in folosul comunitatii, am avut si castig de cauza, dar tanara nu s-a prezentat sa-si faca orele de munca", a declarat seful Serviciului Financiar din cadrul Primariei Vaslui, Eugen Bot.

O parte din amenzile primite de tanara din Vaslui pentru prostitutie au fost preluate de Primarie, in anul 2008, de la Administratia Finantelor Publice, odata cu schimbarea legislatiei fiscale conform careia recuperarea banilor din amenzi se face de catre primarii.

Sursa: gandul.info

Foto: realitatea.net

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii