A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727661957.6217.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Recompensa de 1 milion de dolari pentru informatii despre 'vanatorul' de politisti din California
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
11-02-2013, ora 14:35

Recompensa de 1 milion de dolari pentru informatii despre 'vanatorul' de politisti din California

Articol de Madalina Irimia

Autoritatile din California au promis o recompensa in valoare de 1 milion de dolari pentru informatiile care ar putea duce la arestarea fostului de ofiter de politie Christopher Dorner, a relatat duminica AP.

Cautarile barbatului de 33 de ani, care a fost concediat din politie in 2008, au fost initiate la inceputul lunii februarie. Se presupune ca Dorner se ascunde in sudul statului California. La 8 februarie, masina arsa a lui Dorner a fost gasita pe un drum forestier nu departe de orasul Big Bear. Anchetatorii nu au stabilit inca daca autoturismul a ars din cauza unei defectiuni sau a fost incendiat cu premeditare pentru a induce politia in eroare.

In prezent, cautarile lui Dorner sunt concentrate in zona orasului Big Bear, locuitorilor caruia le-au fost recomandate mai multe masuri de precautie, intre care parasirea domiciliului numai in caz de urgenta maxima. Statiunea de schi ce functioneaza alaturi a fost si ea inchisa.

Fostul ofiter de politie este suspectat de trei crime comise intre 3 si 7 februarie. Potrivit politiei, el ar fi omorat in orasul Irvine pe fiica unui fost politist din Los Angeles si pe logodnicul acesteia, iar patru zile mai tarziu a atacat o masina de patrulare a politiei, ucigand unul dintre ocupanti.

Cu putin timp inainte de aceste atacuri, Dorner a publicat pe pagina sa de pe Facebook un manifest, in care declara ca a fost concediat pe nedrept si ca se va razbuna pe fostii sai colegi.

Fostul ofiter de politie insista ca a fost concediat din cauza prejudecatilor rasiale si a iubirii pentru adevar. In manifestul sau, Dorner sustine ca, in urma concedierii, a fost lipsit de scop in viata si ca va fi greu de prins, avand in vedere ca stie tacticile politiei. El de asemenea mentioneaza nume de persoane implicate in concedierea sa. Politia a luat sub protectia sa circa 50 de persoane, care ar putea fi in pericol.

Sursa:AGERPRES

Foto: theweek.com

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii