ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

MONDEN
11-02-2014, ora 16:00

Reclama pentru Romania vazuta de peste un milion de oameni. Ce a postat pe Twitter o vedeta de la Hollywood

Articol de Madalina Irimia

Este vorba despre Jared Leto, actor, cantaret si regizor american, unul dintre favoritii la Oscar de anul acesta.

Acum cateva zile, Leto, care este extrem de activ pe Twitter, a pus o postare despre unul din cele mai cunoscute obiective turistice din Romania: Salina Turda. “Acest parc de distractii din Romania era pe vremuri o mina de sare” a scris Leto, care a pus si o trimitere catre un articol in care salina este prezentata drept “o pestera a minunilor”.

Daca nu vi se pare o mare stire faptul ca o vedeta de la Hollywood a postat despre Romania, trebuie sa stiti ca Leto are aproape 1.3 milioane de followeri pe Twitter. Probabil ca niciun muzeu sau obiectiv turistic din tara noastra nu si-ar permite o astfel de campanie publicitara, in care sa fie promovat de o vedeta de la Hollywood.

In plus, Jared Leto este si unul dintre cei mai “pe val” actori ai momentului, fiind printre favoritii la Oscar de anul acesta pentru interpretarea din filmul “Dallas Buyers Club”. Iar motivul pentru care a postat despre Salina Turda este probabil acela ca Leto, care e si cantaret, va concerta anul acesta in Romania. Mai precis va fi pe 5 iulie in Capitala cu trupa sa “Thirty Seconds To Mars”, care a intrat si in Cartea Recordurilor pentru cel mai lung turneu de promoare a unui album (doi ani de zile).

Salina Turda, pe care probabil ca Leto va dori sa o viziteze in timpul sederii sale in Romania, dateaza inca din vremea romanilor si a fost exploatata pana in perioada interbelica. In 1992 a fost deschisa ca obiectiv turistic, dar si balenar iar in 2009 a trecut printr-o ampla reamenajare, care a costat 6 milioane de euro. De curand a fost inclusa de un site american a fost inclusa intr-un top 25 al destinatiilor de calatorie incredibile din lume despre care turistii nici nu stiu ca exista.

Sursa: stirileprotv.ro

Foto: on.aol.com

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii