A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727664766.1769.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Reclama interzisa la orice televiziune din Romania, incepand de astazi! Ce aparea in ea
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
14-05-2013, ora 16:27

Reclama interzisa la orice televiziune din Romania, incepand de astazi! Ce aparea in ea

Articol de Madalina Irimia

Un spot publicitar pentru suplimentul alimentar ColonHelp, transmis de Prima TV, a fost interzis de la difuzare, printr-o decizie luata marti de CNA, care a considerat ca respectivul clip incalca legislatia audiovizualului.

CNA a analizat, in sedinta de marti, emisiunea "Ajutor! Vreau sa slabesc!", difuzata pe 21 februarie pe TVR 2. In respectiva emisiune a fost difuzat spotul publicitar la suplimentul alimentar ColonHelp.

In urma difuzarii emisiunii, CNA a primit o reclamatie de la PRISA (Patronatul Roman al Industriei Suplimentelor Alimentare), potrivit careia spotul ColonHelp incalca legislatia audiovizualului.

In legatura cu spotul ColonHelp, CNA a primit si un punct de vedere de la Consiliul Roman pentru Publicitate (RAC). "Comitetul Etic al RAC a analizat aceasta plangere si a solicitat ca anuntatorul sa modifice aceasta comunicare comerciala deoarece nu se face mentiunea 'Consultati medicul inainte de a urma dieta'", a spus reprezentanta RAC, Laura Frunzeti, in sedinta de marti a CNA.

Integral pe stirileprotv.ro

Foto: ghimpele.ro

     
Tag-uri: CNA, interzis, reclama
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii