A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727706392.4909.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Real Madrid construieste o insula de lux de un miliard de dolari (Video)
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
27-03-2012, ora 08:19

Real Madrid construieste o insula de lux de un miliard de dolari (Video)

Articol de Cristian Amariei

Real Madrid a anuntat ca planuieste sa construiasca o statiune de vacanta in valoare de 1 miliard de dolari in Emiratele Arabe Unite. Aceasta va include facilitati pentru sport, hoteluri, apartamente, bungalouri, un parc de distractii si plaja.

Jose Morinho, dar si Iker Casillas, Karim Benzema, Sergio Ramos si legenda Zinedine Zidane au fost alesi sa vorbeasca despre aceste planuri si sa prezite macheta viitoarei insule - statiuni, care va fi gata de inaugurare in ianuarie 2015, conform Metro.

Se asteapta ca statiunea sa atraga circa un milion de vizitatori numai in primul an. Sunt asteptati fanii din Europa, dar mai ales cei din Estul Mijlociu si Asia, a declarat presedintele Real, Florentino Perez.

Complexul futuristic de 430.000 de metri patrati va include un stadion cu 10.000 de locuri, deschis, intr-o parte, catre intinderea de apa, primul de acest tip.

Sursa: ziare.com

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii