ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
26-08-2016, ora 10:39

Reactie dura a lui Putin, dupa ce Rusia a fost descalificata si de la Jocurile Paralimpice

Articol de Cristian Amariei
Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, a criticat, joi, decizia luata de Comitetul International Paralimpic prin care a eliminat Rusia de la Jocurile Paralimpice de vara de la Rio de Janeiro, programate in perioada 7-18 septembrie.

"Decizia de a-i descalifica pe sportivii nostri intrece limitele legii, moralitatii si umanitatii", a afirmat Putin, citat de The Telegraph, la o ceremonie dedicata sportivilor rusi care au fost prezenti la Jocurile Olimpice de la Rio. Presedintele rus mai crede ca decizia luata impotriva Rusiei este una "cinica" si ca hotararea respectiva este "umilitoare chiar si pentru cei care au luat-o".

In cadrul ceremoniei de la Kremlin, Putin i-a felicitat pe sportivii rusi care au participat la Jocurile Olimpice.

Delegatia rusa a fost a patra in clasamentul pe medalii, cu un total de 56: 19 de aur, 18 de argint si 19 de bronz.

"Ati trecut cu onoare peste o decizie grea", le-a spus Putin sportivilor rusi. "Stim cu totii cat de dificil a fost pentru sportivii nostri la Rio. inaintea competitiei, echipa a fost micsorata semnificativ si a fost privata de sansa de a isi demonstra calitatile la sporturile la care este considerata in mod traditional una dintre favorite. Dar Rusia a facut fata situatiei si a concurat ca o echipa unita", a conchis Putin.

Sursa: realitatea.net
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii