A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719830075.8597.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Reactia unui angajat de la McDonald's cand a aflat ca a fost dat afara. Mancarea din restaurant a ajuns victima „McFuriei”
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
23-02-2015, ora 10:53

Reactia unui angajat de la McDonald's cand a aflat ca a fost dat afara. Mancarea din restaurant a ajuns victima „McFuriei”

Articol de Cristian Amariei
Un angajat McDonald's din SUA a devenit vedeta pe internet, dar acest lucru nu-l va feri de concediere, scrie independent.co.uk.

Utilizatorul YouTube Abelaj50 a prezentat o filmare in care angajatul McDonald's urla la managerul restaurantului in care lucreaza, plangandu-se de salariul mic. Barbatul de culoare, aparent concediat, trece apoi la devastarea restaurantului fast food, transmite independent.co.uk.

Un coleg il roaga pe angajatul irascibil sa plece, in caz contrar urmand sa sune la politie. in urma scandalului, angajatul concediat arunca cu mancare, bauturi si cutii in spatele casei de marcat a restaurantului McDonald's. Unul dintre clienti se arata nedumerit: "Nu stiu ce se intampla".

Cauza exacta a incidentului nu este cunoscuta, dar barbatul striga ca a fost tratat "ca un rahat" si isi cere salariul. In cele din urma angajatul decide sa plece, dar urla in continuare la seful sau, pe masura ce se indreapta spre iesire. Clipul video cu angajatul nervos de la McDonald's a inregistrat peste un milion de vizualizari in doar doua zile.

Sursa: gandul.info
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii