A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719816261.042.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Reactia lui Traian Basescu dupa demsia lui Victor Ponta
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

POLITIC
04-11-2015, ora 16:08

Reactia lui Traian Basescu dupa demsia lui Victor Ponta

Articol de Madalina Irimia
Victor Ponta a confirmat ca isi depune mandatul de prim-ministru si al Guvernului Romaniei. "Sper ca depunerea mandatului meu si al Guvernului sa satisfaca asteptarile celor care au protestat si sa revenim la ratiune", a spus Ponta, potrivit Realitatea TV.
"Domnul Ponta a facut ceea ce trebuia. O spun cel mai sincer. Eu am incercat sa rezolv aceasta situatia schimband Guvernul Boc cu Guvernul Ungureanu. Domnul Ponta probabil nu mai avea alta solutie. Trebuia sa demisioneze de mult. Motivatia demisiei lui nu este istoria, ci prezentul, adica prezentul. Nu o alta institutie va reusi sa elimine coruptia, DNA o elimina la nivel de guvern si Parlament, problema tine de deficitul cultural si politic pe care il avem. Daca as fi presedinte as nominaliza un premier care ar face fata situatiei, nu m-as incurca prea mult cu negocierile cu partidele", a declarat Traian Basescu.
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii