A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727675326.9606.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Reactia jurnalistului Sky News care a inscenat reportajul cu traficul de arme din Romania: „Prostii nu inteleg jurnalismul”
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
11-08-2016, ora 08:11

Reactia jurnalistului Sky News care a inscenat reportajul cu traficul de arme din Romania: „Prostii nu inteleg jurnalismul”

Articol de Cristian Amariei
Reportajul prezentat de postul britanic de televiziune Sky News, care sugera ca Romania este scena unui trafic intens de armament, a fost o sceneta.
Cu vanatori platiti sa joace rolurile traficantilor si replici pe care actorii le mai uitau, asa ca s-au tras mai multe duble. 2000 de euro au primit in total romanii, care au fost pacaliti de englezi ca apar intr-un documentar, dupa cum au aflat procurorii DIICOT.
In ciuda acuzatiilor aduse de anchetatorii romani, Sky News ii ia apararea jurnalistului. Iar acesta este foarte arogant pe retelele de socializare: a scris ca "prostii care nu inteleg jurnalismul, pur si simplu, nu-l inteleg".

Aurelian Mihai Szanto, intermediar: "Mi-au zis ca daca am arme de razboi, eu le-am zis ca nu, ca in Romania nu gasesti asa ceva, ca nu suntem Afganistan, dar va pot aduce arme de vanatoare care pentru acest scenariu se pot folosi, ei au fost de acord mi-au zis: nu va faceti griji pentru ca la difuzare va aparea: toate persoanelele din acest documentar sunt fictive si au caracter informativ. Acum ce sa va zic, am pus botul."

Cu aceasta expresie pur romaneasca se incheie pledoaria barbatului care a intermediat intalnirea dintre echipa Sky News si asa-zisii traficanti de arme, romani. Omul lucreaza de 7 ani in Marea Britanie pentru un alt post de televiziune si sustine ca a fost cautat de cei de la Sky News pentru a ajuta la realizarea unui documentar despre traficul cu arme la granita cu Ucraina, unul in care urmau sa se filmeze reconstituiri.

Barbatul sustine ca a gasit locul, o padure in apropiere de localitatea Marishelu, judetul Bistrita, apoi personajele: doi prieteni, vanatori de ocazie, care detin arme legal. Ii vedem aici cu cagulele trase pe fata, cu ochelari de soare pe ochi si haine vanatoresti.

Costumatia protagonistilor ar fi fost solicitata de aceeasi jurnalisti britanici care au vrut ca si intermediarul sa se implice in scenariu.

Continuarea pe stirileprotv.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii