A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719817689.6109.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Reactia de milioane a lui Kanye West cand un alt barbat a atins-o pe Kim Kardashian. Cat de furios s-a manifestat artistul
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

MONDEN
27-04-2013, ora 12:48

Reactia de milioane a lui Kanye West cand un alt barbat a atins-o pe Kim Kardashian. Cat de furios s-a manifestat artistul

Articol de Madalina Irimia

Cuplul Kim Kardashian - Kanye West este unul dintre cele mai cunoscute din intreaga lume, iar paparazzi ar face orice sa ii poata surprinda intr-un moment jenant.

Acest lucru s-a intamplat chiar pe strazile din New York, cand Kim s-a intalnit cu un prieten vechi iar acesta a sarutat-o pe obraz si a strans-o in brate, spre furia lui Kanye.

Voluputoasa starleta nu s-a sfiit sa se lase atinsa de un alt barbat, chiar in fata iubitului ei, pe care paparazzi l-au surprins total stanjenit si chiar furios, in timp ce o privea pe iubita lui imbratisand un alt barbat. Pe Kim se pare insa ca nu a interesat-o starea de neliniste a partenerului ei, din moment ce era toata un zambet si nu a ezitat sa se apropie si mai mult de celalalt barbat.

Gelos, la doar cateva secunde, Kanye s-a apropiat de Kim si a luat-o de mana, incercand sa le aminteasca tuturor celor din jur ca el este cel care are drepturi depline asupra ei.

Dorninc sa isi arate masculinitatea, conform Daily Mail, el a protejat-o atunci cand i-a sarit un paparazzi in fata si in momentul in care au trecut pe langa o gura de canalizare care nu era acoperita corespunzator.

Sursa: perfecte.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii