A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719813090.7368.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Reactia Mariei Basescu dupa zvonurile despre un eventual divort de Traian Basescu
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
03-11-2014, ora 15:26

Reactia Mariei Basescu dupa zvonurile despre un eventual divort de Traian Basescu

Articol de Madalina Irimia
Sotia presedintelui dezminte zvonurile cum ca se pregateste sa divorteze de Traian Basescu. Maria Basescu spune ca "aceasta informatie este una falsa si este regretabil faptul ca anumiti jurnalisti au lansat in spatiul public asemenea afirmatii de natura sa afecteze viata si imaginea familiei Basescu".

In urma cu cateva zile, potrivit unor surse din mediul avocatilor, s-a scris in presa ca prima doamna a Romaniei, Maria Basescu, se pregateste sa divorteze de seful statului. Duminica seara, de la Cotroceni a venit un comunicat prin care informatia este dezmintita.

"Ca urmare a dezinformarilor aparute in spatiu public cu privire la un posibil divort, doamna Maria Basescu precizeaza ca aceasta informatie este una falsa si este regretabil faptul ca anumiti jurnalisti au lansat in spatiul public asemenea afirmatii de natura sa afecteze viata si imaginea familiei Basescu", se arata in comunicatul primit de la Departamentul de Comunicare Publica al Administratiei Prezidentiale.

Presedintele Traian Basescu a votat duminica, la Liceul A.D.Xenopol, venind la urne insotit de sotia, Maria. seful statului a declarat, dupa vot, ca romanii vor alege, duminica, "un alt tip de presedinte" si ii este clar ca niciunul dintre cei 14 nu seamana cu el.

Sursa: b365.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii