A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727672951.2819.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Reactia Irinei Begu in scandalul jignirilor ce ar fi fost adresate de Caroline Garcia
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SPORT
06-04-2016, ora 09:46

Reactia Irinei Begu in scandalul jignirilor ce ar fi fost adresate de Caroline Garcia

Articol de Cristian Amariei
Irina Begu a oferit prima reactie dupa ce presa internationala a relatat ca a fost jignita de jucatoarea franceza Caroline Garcia in timpul meciului disputat in cadrul turneului de la Charleston.

Sportiva noastra a afirmat ca nu a auzit cuvintele pe care Garcia i le-ar fi adresat, dar considera ca WTA ar trebui sa ia masuri in cazul in care exista martori care sa le confirme.

"Personal eu nu am auzit acest lucru si nici nu am vazut vreo inregistrare care sa certifice acest lucru. Daca aceste declaratii au fost facute, cu siguranta WTA va analiza situatia si va lua masurile corespunzatoare", a scris pe Facebook Irina Begu.

De asemenea, Irina Begu le-a cerut fanilor sai si reprezentantilor presei sa nu o mai deranjeze cu acest subiect, din dorinta de a fi concentrata asupra turneului de la Charleston.

"Fiind inca in timpul turneului toata atentia mea se indreapta catre tenis (antrenamente, recuperare, meciuri), as dori sa ma concentrez pe activitatea mea si sa las deoparte alte lucruri care ma pot influenta in sens negativ", a completat Begu.

Irina Begu a fost jignita grav de Caroline Garcia, adversara sa din runda inaugurala a turneului WTA de la Charleston, Statele Unite.

La cateva ore bune dupa finalul partidei pe care Begu a castigat-o dramatic, dupa tie-break in setul decisiv, au aparut informatii despre o remarca rasista a jucatoarei din Franta.

In al treilea act al jocului, la scorul de 5-5, Caroline Garcia ar fi rabufnit, potrivit site-ului portughez bolamarela.pt.

"O sa pierd cu tiganca asta nenorocita, o sa vezi", ar fi fost auzita spunand Garcia pe transmisia in direct a meciului.

Sursa: ziare.com
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii