A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719630455.4544.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Reactia Google dupa ce fiica unui angajat a cerut o saptamana de vacanta pentru tatal ei. Mesajul a devenit viral pe internet
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
23-06-2014, ora 12:03

Reactia Google dupa ce fiica unui angajat a cerut o saptamana de vacanta pentru tatal ei. Mesajul a devenit viral pe internet

Articol de Madalina Irimia

Un angajat al Google a primit concediu de o saptamana, dupa ce fiica acestuia a trimis o scrisoare companiei, dorind sa petreaca mai mult timp cu parintele sau, de ziua acestuia, informeaza Metro.

Fetita i-a rugat pe oficialii companiei sa ii dea o zi libera tatalui ei, ca sa poate fi impreuna cu el, de ziua acestuia.

Iata ce scrie in epistola:

Draga lucratorule de la Google,

Poti sa faci in asa fel incat tati sa aiba o zi libera de la munca? Ar putea sa primeasca o zi libera miercuri. Pentru ca tati are zi libera NUMAI sambata.

P.S.: Este ziua lui.

P.P.S.: Este vara, stii...

Iar Google a raspuns cererii adorabile, dandu-i barbatului chiar o saptamana intreaga libera:

Multumim pentru scrisoarea si cererea ta.

Tatal tau a muncit din greu, realizand mult lucruri frumoase si incantatoare pentru Google si pentru milioane de oameni din intreaga lume.

Cu ocazia zilei sale de nastere, si tinand cont de cat de important e sa iti mai iei cate o zi de miercuri libera pe timpul verii, o sa ii dam concediu prima saptamana din iulie”, i-a raspuns Daniel Shiplacoff, de la Google.

Sursa: stirileprotv.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii