A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719834891.9326.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Razvan Murgeanu, fost consilier prezidential al lui Traian Basescu, retinut de DNA
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
16-03-2016, ora 11:21

Razvan Murgeanu, fost consilier prezidential al lui Traian Basescu, retinut de DNA

Articol de Cristian Amariei
Razvan Murgeanu, fost viceprimar al Capitalei si fost consilier de stat la Cancelaria presedintelui in mandatul lui Traian Basescu, a fost retinut, marti noapte, de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie pentru fapte de coruptie.

Razvan Murgeanu a fost dus in arestul Politiei Capitalei, el fiind retinut de procurori dupa ce a fost audiat mai bine de 10 ore.

Fostul consilier de stat in cadrul Administratiei prezidentiale in mandatul lui Traian Basescu, a ajuns marti la sediul DNA pentru a fi audiat in calitate de suspect intr-un dosar nou de coruptie.

Razvan Murgeanu a fost consilier de stat in cadrul Administratiei prezidentiale in mandatul lui Traian Basescu din iunie 2013 pana in luna octombrie a anului 2014.

Anterior functiei detinute la Cotroceni, Murgeanu a fost viceprimar al Capitalei, iar in perioada 2009-2013 secretar de stat la Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului, condus de Elena Udrea pana in 2012.

Sursa: gandul.info
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii