A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719817480.9603.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Razboinici cu "greutate". Sunt obligati sa poarte un turban de 300 de metri lungime si 30 kg
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
15-01-2013, ora 14:14

Razboinici cu "greutate". Sunt obligati sa poarte un turban de 300 de metri lungime si 30 kg

Articol de Madalina Irimia

Razboinicii traditionali Sikh din India sunt cu totul deosebiti. Nu armele ii fac speciali in duelul cu adversarii, ci ce poarta pe cap.

Si asta pentru ca cei care apartin din Nihang, armata traditionala a ordinului Sikh, trebuie sa poarte pe cap un turban, numit de fapt "dumaala". Acest turban traditional este adus la festivalul Maghi Mela organizat la Templul de Aur din India, iar luptatorii se mandresc atunci cand "dumalaa" ia dimensiuni cu adevarat uriase, scrie Daily Mail.

Spre exemplu, la festivalul din acest an, unul dintre luptatorii traditionali Sikh a venit purtand pe cap un turban de 300 de metri lungime (300 m- lungimea materialului folosit) si aproape 30 de kilograme. Dar acesta nu este nici pe departe un record, si asta pentru ca in 2010, un alt razboinic a purtat pe cap o traditionala "dumalaa" de 400 de metri lungime si 35 de kilograme, alaturi de arme precum cutite, un pumnal, un lant de aur si sabii de diferite dimensiuni.

Sursa: stirileprotv.ro

     
Tag-uri: turban, India, razboinici
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii