A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727664194.8739.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Ravneste pozitia de cel mai puternic producator auto din lume, dar primeste cea mai mare amenda din istorie pentru probleme de siguranta
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

ECONOMIC
19-12-2012, ora 13:55

Ravneste pozitia de cel mai puternic producator auto din lume, dar primeste cea mai mare amenda din istorie pentru probleme de siguranta

Articol de Madalina Irimia

Un producator auto a primit o amenda de 17,4 milioane de dolari, maximul admis de legile americane, pentru ca a intarziat prea mult raportarea problemelor privind siguranta masinilor sale, noteaza BBC.

Este a patra oara in ultimii trei ani cand Toyota a fost amendata in Statele Unite, numai in 2010 acesta platind amenzi in valoare totala de 50 de milioane de dolari.

Este esential pentru siguranta tuturor ca producatorii auto sa raporteze imediat problemele pe care le identifica”, atentioneaza David Strickland, de la Administratia Nationala de Siguranta in Trafic.

Producatorul auto a rechemat in service peste 10 milioane de masini in 2012, iar in 2009 si 2010 numarul acestora s-a ridicat la 12 milioane.

Bloomberg, Toyota Motor este pe cale sa redevina in acest an cel mai mare producator de automobile la nivel mondial, iar Volkswagen (VW) si General Motors (GM) se lupta pentru locul al doilea, in timp ce industria de profil se indreapta spre un an record, in pofida crizei din Europa.

Sursa: yoda.ro

foto: bdlive.co.za

     
Tag-uri: Toyota, amenda, record
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii