A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719818497.729.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Raportul Senatului SUA: Metodele de interogare folosite de CIA, dure si ineficiente
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
10-12-2014, ora 07:40

Raportul Senatului SUA: Metodele de interogare folosite de CIA, dure si ineficiente

Articol de Madalina Irimia
Programul de 'interogare intensiva' folosit de CIA impotriva suspectilor de terorism dupa atacurile din SUA, din 11 septembrie 2001, a fost mult mai brutal decat recunoscuse initial agentia americana de informatii si nu a dus la colectarea de date menite sa impiedice alte atacuri, releva un raport cu privire la metodele de tortura folosite de CIA, dat publicitatii marti de Senatul SUA, informeaza Reuters.

Comisia pentru Servicii Secrete din Senatul american a dat publicitatii marti o versiune prescurtata, de 480 de pagini, a unui raport care cuprinde peste 6.000 de pagini ce documenteaza programul de detentie secreta si tratamentele la care au fost supusi circa o suta de indivizi banuiti ca ar fi avut legaturi cu reteaua terorista Al Qaida. Punerea in practica a programului in cauza a fost autorizata in secret in timpul presedintiei republicanului George W. Bush.

Sursa: agerpres.ro
     
Tag-uri: cia, senat, sua, raport
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii