A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719680699.2359.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Raport: Colectiv a fost renovat cu alte materiale decat cele cerute de patroni
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
03-02-2016, ora 09:45

Raport: Colectiv a fost renovat cu alte materiale decat cele cerute de patroni

Articol de Cristian Amariei
Un raport de expertiza tehnico-judiciar arata ca firma care s-a ocupat de renovarea clubului Colectiv a livrat alte produse fata de cele comandate de patroni.

Raportul de expertiza a fost intocmit de un expert numit de Parchetul General, concluziile facand referire la calitatea lucrarilor facute in club in momentul renovarii.

In document se arata ca principala problema a fost legata de izolatia antifonica, fiind neconcordante intre documentele fiscale, concluzia fiind ca patronii ar fi comandat un anume material, dar ar fi primit altceva.

Potrivit raportului, lucrarile efectuate nu au avut in vedere exigentele actelor normative, astfel ca executantii lucrarilor au montat materiale necorespunzatoare, combustibile, anunta televiziunile de stiri.

Totodata, au fost constatate si nereguli privind modul in care erau amplasate aparatele de ventilatie. Acestea nu erau pozitionate bine, ceea ce a dus la intetirea focului si la acea flama pe care au descris-o martorii incendiului.

Sursa: gandul.info
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii