A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727684961.1618.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Rapid si Steaua au remizat, scor 1-1, in derbiul etapei a XXVIII-a
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SPORT
30-04-2012, ora 09:44

Rapid si Steaua au remizat, scor 1-1, in derbiul etapei a XXVIII-a

Articol de Cristian Amariei

Formatia Rapid a incheiat la egalitate, scor 1-1 (1-1), meciul sustinut, duminica seara, pe arena Giulesti - Valentin Stanescu, in compania echipei Steaua, in derbiul etapa a XXVIII-a a Ligii I.

Pentru Rapid a inscris Nicolae Grigore '33, iar pentru Steaua a marcat Cristian Tanase '29.

0-1: Tatu a centrat de pe dreapta, Marcos Antonio a lovit gresit cu capul, iar mingea a ajuns la Tanase care a inscris la coltul scurt de la 10 metri.

1-1: Grigore a marcat cu un sut plasat de la 16 metri.

Rapid: Coman - Rui Duarte, M. Antonio, Burca, Bozovici - Grigorie, Alexa, Grigore (Roman '73) - Deac (Pancu '81), Herea, Surdu (Teixeira '67). Antrenor: Razvan Lucescu

Steaua: Tatarusanu - Geraldo, Iliev, Chiriches, Latovlevici - Bicfalvi, Bourceanu - Chipciu (Rusescu '71), Tatu, Tanase (Pirvulescu '86) - M. Costea (T. Balan '60). Antrenor: Mihai Stoichita

Cartonase galbene: Alexa '27, Teixeira '77 / Bicfalvi '10, Geraldo '75, Latovlevici '80, Tatarusanu '88

Meciul a fost arbitrat de o brigada din Cehia, cu Miroslav Zelinka la centru. Asistenti au fost Patrick Filipek si Kristof Mencl.

La meci nu au asistat suporterii Stelei, acestia neprimind niciun bilet, deoarece a fost depasit termenul limita de ridicare a tichetelor.

Jucatorii stelisti au intrat pe teren cu tricouri pe care scria: "Ajuta-ma sa fiu ca tine".

Galeria rapidista a afisat, la inceputul meciului, mai multe bannere cu numele unor personalitati care de-a lungul timpului si-au manifestat simpatia pentru gruparea Rapid: Fanus Neagu, Anda Calugareanu, Florian Pittis, Nicu Constantin, Puiu Calinescu, Gheorghe Dinica, Maria Tanase, Gica Petrescu, Radu Zaharescu, Ioana Radu, Jean Constantin, Stefan Banica, Colea Rautu, Ion Baesu, Eugen Barbu, Laura Stoica. Sub aceste nume, fanii au afisat un alt banner pe care scria: "Galeria din ceruri".

Un alt banner al galeriei giulestene a fost: "Rapid nu-i pe gustul puterii".

Fanii rapidisti au aprins mai multe artificii si faclii in prima repriza, acestea provocand un mic incendiu, stins repede de un pompier.

Managerul stelist Mihai Stoica a fost injurat si huiduit de suporterii de la tribuna zero, in momentul in care a venit la banca de rezerve a Stelei. De asemenea, antrenorul Mihai Stoichita a fost scuipat in mai multe randuri.

La partida au fost prezenti, printre altii, Ionel Ganea, Mircea Geoana, Viorel Paunescu sau Victor Babiuc.

La meci au asistat circa 10.000 de spectatori.

Sursa: Mediafax.ro

     
Tag-uri: Steaua, Rapid, remiza
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii