A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719682436.1479.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Raluca Pruna: „Nu este pentru mine o prioritate sa dau o amnistiere si gratiere”
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
15-07-2016, ora 13:05

Raluca Pruna: „Nu este pentru mine o prioritate sa dau o amnistiere si gratiere”

Articol de Cristian Amariei
Ministrul Justitiei, Raluca Pruna, a declarat, joi, ca nu are ca prioritate amnistierea si gratierea, precizand ca astfel de decizii nu servesc societatii romanesti si ca lucreaza la un set de masuri care vor fi supuse dezbaterii saptamana viitoare si inaintate Parlamentului in sesiunea din toamna.

"Nu este pentru mine o prioritate sa dau o amnistiere si o gratiere. Acestea nu se dau pe picior. Se dau dupa o analiza si cred ca Romania este in situatia sa adopte alte masuri. Dupa mine, poate veni cineva care se poate gandi daca acest lucru serveste societatii romanesti. Eu cred ca nu", a spus ministrul Justitiei, prezent la receptia Ambasadei Frantei la Bucuresti.

Raluca Pruna a adaugat ca, in opinia ei, inainte de gratiere si de amnistiere sunt multe alte masuri - dreptul la munca, cresterea normei de hrana, reinsertia sociala- care trebuie luate in calcul.

"Discut cu conducerea ANP, sunt informata in permanenta. Luam deciziile administrative care se pot lua. Nu o sa ma grabesc sa iau niciun fel de decizie in situatie de criza si am sa pun pe masa Parlamentului, la inceputul sesiunii, un pachet si sunt convinsa ca fiind o chestiune de interes general Parlamentul va conlucra pentru adoptarea rapida a ceea ce propunem. Deschidem consultarea saptamana viitoare", a mai precizat ministrul.

Sursa: mediafax.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii