ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
01-09-2014, ora 16:05

Raliul Iasului, la debut

Articol de Cristian Amariei
Raliul Iasului, a sasea etapa a Campionatului National de Raliuri Dunlop, va debuta peste doua zile. Cel mai important eveniment automobilistic din acest an de la Iasi incepe miercuri, 3 septembrie, cu recunoasterea traseului.

Joi, dupa incheierea recunoasterilor si a verificarilor administrative si tehnice, va avea loc prezentarea oficiala si startul festiv din fata Primariei Iasi. Tot aici va avea loc si fotografia de grup, iar echipajele participante vor acorda autografe fanilor prezenti la eveniment.

Restrictii de circulatie

si in acest an, Raliul Iasului va impune unele restrictii de circulatie. Parcul auto se va organiza in fata Palatului Culturii, astfel ca toata breteaua din fata Palatului nu va fi circulabila. Startul raliului se va da de pe pietonalul stefan cel Mare, din fata Primariei Iasi, joi, 4 septembrie, intre orele 19.30 si 20.30. inainte de start, va fi o parada a autoturismelor care participa la competitie, manifestarea desfasurandu-se pe traseul Palat – Anastasie Panu – Hotel Europa – Tg. Cucu – Independentei – Piata Mihai Eminescu – str. Cucu si I.C. Bratianu. Vineri, incepand cu ora 16:00, din fata Palatului Culturii va pleca prima masina de concurs, iar concurentii vor avea de parcurs peste 50 de kilometri cronometrati impartiti in trei probe speciale. Pe 6 septembrie are loc proba speciala la Rapa Galbena, pe tronsonul str. Rapa Galbena – Fatu, care va fi organizata ca etapa nationala in cadrul raliului. Pentru desfasurarea probei speciale vor fi restrictionari de circulatie intre orele 07.00 – 22.00.
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii