A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719757220.6088.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Raceala sau gripa? Vezi cum faci diferenta
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
05-10-2013, ora 14:08

Raceala sau gripa? Vezi cum faci diferenta

Articol de Madalina Irimia

Iti curge nasul, stranuti, te doare in gat sau tusesti... Este clar ca iar te-a prins o raceala sau gripa Nu ar trebui sa te impacientezi, este normal sa ai pana la patru viroze pe an.

Totul este sa fii atenta si sa mergi la doctor daca vezi ca se agraveaza, pentru ca atunci poate fi vorba de o gripa sau de altceva.

Daca te-ai imbolnavit brusc si simptomele par sa fi aparut toate deodata, mai mult ca sigur ai de-a face cu o gripa. In schimb, daca boala se instaleaza lent, ar putea fi doar guturai. Tot asa, in gripa, febra este mare, pe cand in raceala lipseste sau este pana in 38 grade.

Totusi, daca te simti foarte obosita, ar putea fi vorba de gripa. In acest caz, te pot durea muschii, capul, nu ai pofta de mancare si poti avea frisoane. Daca este doar raceala, nu ai aceste simptome. Pare clar, dar nu te grabi sa tragi o concluzie. Nu la toti oamenii apar aceleasi semne de boala sau, alteori, ele pot evolua rapid. Asa ca observa-ti starea, ca sa sesizezi daca exista vreo schimbare. Unele boli mai grave, cum ar fi pneumonia sau amigdalita, debuteaza ca o simpla raceala.

Integral pe unica.ro

Foto: e-joy.ro

     
Tag-uri: raceala, gripa, sanatate
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii