A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719830896.8512.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Rabla isi schimba numele. Cum se vor acorda tichetele de reducere din 15 aprilie
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

ECONOMIC
08-04-2013, ora 13:49

Rabla isi schimba numele. Cum se vor acorda tichetele de reducere din 15 aprilie

Articol de Cristian Amariei

Programul de innoire a parcului auto va demara din15 aprilie, iar valoarea unui tichet va fi de 1.500 de euro, aproape dublu fata de cea acordata pana acum. Ministrul Mediului, Rovana Plumb, pregateste schimbarea numelui programului, deoarece se vor acorda „bonusuri suplimentare, in vederea reducerii emisiilor de dioxid de carbon”.

In schimb, va fi eliminata piata neagra a voucherelor, pentru ca la cumpararea unei masini noi se va putea folosi un singur voucher, si nu trei, ca in anii trecuti.

Principala noutate de anul acesta la Programul Rabla este cresterea valorii tichetului de casare la 1.500 de euro, adica 6.600 de lei. Suma este aproape dubla fata de cea din ultimii 4 ani si este suficienta ca avans pentru o masina noua.

Ministrul Rovana Plumb a anuntat ca autoritatile sunt "in perioada de evaluare si analiza" a programului de innoire a parcului auto si ca anul acesta implementarea „Rabla” se va face incepand cu 15 aprilie "in mod cert".

Integral pe capital.ro

Foto: cugetliber.ro

     
Tag-uri: program, rabla, tichete
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii