A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719815637.5279.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

ROBOT-COPIL inspaimantator de natural, creat de cercetatorii americani (VIDEO)
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
10-01-2013, ora 08:04

ROBOT-COPIL inspaimantator de natural, creat de cercetatorii americani (VIDEO)

Articol de Madalina Irimia

In cazul in care ati surprins doar partea macabra a romanelor lui Asimov, cu siguranta Diego-San nu va va schimba opinia despre roboti.

Diego-San este creatia Universitatii din California cu sediul in San Diego, de aici si inversiunea din numele produsului. Aflat in lucru inca de acum cativa ani, robotul cu fata de copil care reuseste sa trezeasca niste sentimente nepotrivite in orice adult, isi face debutul pe video, scrie playtech.ro.

Robotul din imagine este rezultatul muncii necontenite al laboratoarelor Machine Perception din cadrul UCSD in colaborare cu Kokoro si Hanson Robotics. Partea mai complicata a venit din initiativa dezvoltatorilor de a introduce cat mai multe elemente de dezvoltare cognitiva specifica unui copil. Daca partea de acumulat apititudini este inca greu de demonstrat intr-un film de doua minute, sa vedem intai partea tehnica a ansamblului. Corpul robotului integreaza 44 de incheieturi pneumatice in timp ce doar capul ascunde 27 de parti capabile de miscare.

Sursa: realitatea.net

     
Tag-uri: copil, robot, cercetatori
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii