ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
12-08-2014, ora 08:39

ROBIN WILLIAMS A MURIT. Actorul american s-ar fi sinucis

Articol de Cristian Amariei

Hollywoodul este in doliu dupa un actor cu un umor greu de egalat. Robin Williams a fost gasit fara suflare in locuinta sa din California. Politistii vorbesc de o sinucidere, mai ales ca actorul de 63 de ani se lupta de mult timp cu depresia..

Williams avea o casatorie fericita si numeroase proiecte in derulare, insa recent se internase la dezalcoolizare. De-a lungul unei cariere de aproape trei decenii, Williams a facut milioane de oameni sa rada, cu umorul sau exuberant.

Robin Williams nu mai respira in momentul in care medicii au ajuns la locuinta lui din Tiburon, California. Politistii au vorbit despre moarte prin asfixiere, fara a da alte detalii.

Apropiatii spun ca Robin era macinat de mai multi ani de o depresie adanca. In iulie, s-a internat pentru scurt timp intr-o clinica de dezalcoolizare. Nu de nevoie, ci fiindca a vrut sa isi reaminteasca de ce este important sa tina calea cea dreapta, a declarat la acel moment reprezentanta actorului. De altfel, Williams nu si-a ascuns niciodata lupta pe care a dus-o cu dependenta de droguri si de alcool. A dat detalii oricui l-a intrebat, cu umorul caracteristic.

Mai multe pe stirileprotv.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii