A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719833594.2326.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

ROBERT TURCESCU risca 7 ani de INCHISOARE dupa deconspirarea ca OFITER ACOPERIT
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
22-09-2014, ora 08:55

ROBERT TURCESCU risca 7 ani de INCHISOARE dupa deconspirarea ca OFITER ACOPERIT

Articol de Cristian Amariei
Robert Turcescu a recunoscut ca a fost locotenent-colonel sub acoperire. Jurnalistul a facut aceasta “marturisire si spovedanie” pe blogul sau si a confirmat intr-o emisiune TV la B1 autenticitatea documentelor postate pe blog.
Autodenuntul facut duminica l-ar putea costa chiar ani de libertate pe jurnalist, pentru ca legea prevede sanctiuni dure pentru persoanele care divulga informatii secrete sau nepublice.
"Sint pregatit sa indur oprobiul public, il merit, dar sper sa avem parte de legi si de judecatori drepti", a scris Robert Turcescu pe blog, iar in emisiunea de la B1TV a completat: "Ma supun judecatorilor adevarati care vor judeca cu dreapta masura ceea ce s-a intamplat (...) Nu stiu daca sunt vinovat sau nu".
Noul Cod Penal prevede, la capitolul care face referire la infractiunile de serviciu, sanctiuni dure pentru persoanele care divulga informatii secrete sau nepublice.
1) Divulgarea, fara drept, a unor informatii secrete de stat, de catre cel care le cunoaste datorita atributiilor de serviciu, daca prin aceasta sunt afectate interesele unei persoane juridice dintre cele prevazute in art. 176, se pedepseste cu inchisoarea de la 2 la 7 ani si interzicerea exercitarii unor drepturi.(2) Detinerea, fara drept, in afara indatoririlor de serviciu, a unui document ce contine informatii secrete de stat, daca poate afecta activitatea uneia dintre persoanele juridice prevazute in art. 176, se pedepseste cu inchisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amenda.
Sursa: realitatea.net
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii