ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
10-07-2014, ora 10:38

REZULTATE BAC 2014. Un barbat din Botosani a pus un PARIU cu fiica lui pe nota ei la BAC: L-A PIERDUT!

Articol de Madalina Irimia

Bacalaureatul s-a dovedit extrem de costisitor pentru un parinte din Botosani. Mai precis, acesta a trebuit sa scoata din buzunar peste 1000 de euro dupa afisarea rezultatelor. Nu este vorba de spaga, ci de un pariu inedit pe care l-a facut cu fiica sa. El i-a promis ca ii da cate 100 de lei pentru fiecare sutime obtinuta peste nota 9 la rezultatul final de la Bacalaureat.

Marius Orosanu, liderul Cartelului Sindical Alfa de la Botosani, a pus un pariu inedit cu fiica sa, Ana Maria, inainte de inceperea examenului de Bacalaureat. Acesta i-a promis fiicei sale ca-i da 100 de lei pentru fiecare sutime obtinuta peste nota 9 la media finala de la examenul de Bac. Dupa afisarea rezultatelor, liderul sindical s-a trezit ca trebuie sa ii vireze fiicei pe card o suma consistenta, scrie wowbiz.ro.

Ana Maria Orosanu, absolventa a Colegiului National „AT Laurian”, a obtinut la Bac media finala de 9,51, iar tatal acesteia ii este dator cu 5.100 de lei. Ca sa isi tina promisiunea, liderul sindical s-a imprumutat de la prieteni si a convenit cu fiica acestuia sa ii vireze pe card banii in doua transe. „Promisiunea facuta este datorie curata, cuvantul dat trebuie respectat, pariul pierdut trebuie platit! Cum puterea exemplului personal reprezinta cea mai buna invatatura, ieri mi-am petrecut aproape toata ziua imprumutand bani de la rude, prieteni, cunostinte. Faptul ca a fost si ziua ei a constituit o motivatie suplimentara pentru efortul facut”, a scris Marius Orosanu intr-o postare pe o retea sociala.

Foto: ziuanews.ro

     
Tag-uri: eleva, tata, note, bacalaureat
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii