A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727662458.5999.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

REZULTATE BAC 2013. In unele centre din tara se recorecteaza prin sondaj lucrarile
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
07-07-2013, ora 14:43

REZULTATE BAC 2013. In unele centre din tara se recorecteaza prin sondaj lucrarile

Articol de Madalina Irimia

Scandalurile de la BAC au convins autoritatile sa fie mai atente. Surse din comisiile de BACALAUREAT 2013 sustin ca in cateva centre din tara s-ar fi cerut recorectarea prin sondaj a unor lucrari, noteaza stirile protv.ro.

Totul pleaca de la informatii primite de autoritati, potrivit carora in acele licee s-ar fi dat mita pentru ca profesorii sa fie mai indulgenti.

Conform procedurii, lucrarile ar trebui revazute de un al treilea corector, din alt centru decat cel unde a fost notata initial lucrarea.

Decizia vine intr-un moment in care in mai multe centre din tara se desfasoara anchete privind suspiciuni de frauda. Normele prevad, pentru asemenea situatii, ca inspectoratul poate cere in regim de urgenta o notare independenta, intr-un alt centru din acelasi judet. Nu este o practica neobisnuita, iar totul se va face suficient de rapid, incat sa nu afecteze termenul de afisare a notelor.

Integral pe realitatea.net

Foto: finantistii.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii