Acum: 3 °C
Astazi:
Max: 6 °C
Min: 1 °C
Maine:
Max: 6 °C
Min: -2 °C
STIRI NATIONALE & EXTERNE
RETETE DE PASTE: Oua umplute, cu sos Tabasco
Articol de Madalina IrimiaAperitive picante, cu o aroma aparte, perfecte pentru masa de Paste.
6 oua fierte tari, racite si fara coaja
60 g maioneza
2 linguri mustar Dijon
2 lingurite zeama de lamaie
2 lingurite arpagic verde, maruntit
sare
piper
sos Tabasco, dupa gust
Mod de preparare:
Ouale se taie in jumatati, pe lung. Galbenusurile se scot si se pun intr-un castron. Se adauga maioneza, zeama de lamaie si mustarul. Se piseaza cu o furculiti pana capata o textura moale. La final se adauga arpagicul, sare, piper si sos Tabasco, toate dupa gust.
Ouale se umplu cu pasta de galbenus, folosind un pos. Se dau la rece. Se scot cu 20 de minute inainte de a fi servite.
Vezi mai multe retete de Paste pe feellikecooking.ro.
Reduceri & Promotii
Vezi Reduceri & PromotiiNewsletter
Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri zilnic via email