A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719760352.2541.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

RETETE DE PASTE: Oua umplute, cu sos Tabasco
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
15-04-2014, ora 12:17

RETETE DE PASTE: Oua umplute, cu sos Tabasco

Articol de Madalina Irimia

Aperitive picante, cu o aroma aparte, perfecte pentru masa de Paste.

Ingrediente:

6 oua fierte tari, racite si fara coaja

60 g maioneza

2 linguri mustar Dijon

2 lingurite zeama de lamaie

2 lingurite arpagic verde, maruntit

sare

piper

sos Tabasco, dupa gust

Mod de preparare:

Ouale se taie in jumatati, pe lung. Galbenusurile se scot si se pun intr-un castron. Se adauga maioneza, zeama de lamaie si mustarul. Se piseaza cu o furculiti pana capata o textura moale. La final se adauga arpagicul, sare, piper si sos Tabasco, toate dupa gust.

Ouale se umplu cu pasta de galbenus, folosind un pos. Se dau la rece. Se scot cu 20 de minute inainte de a fi servite.

Vezi mai multe retete de Paste pe feellikecooking.ro.

     
Tag-uri: oua, retata, Pasti
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii