ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
27-05-2014, ora 12:50

RETETA ZILEI: Piept de curcan la tava

Articol de Madalina Irimia

Bucataria-romaneasca.ro recomanda o reteta de friptura de curcan.

Ingrediente:

1 piept de curcan (cca 1 kg)

1 pahar de vin alb demisec

2 linguri ulei

boia de ardei dulce

sare

piper

cimbru

Mod de preparare:

Intr-un bol mai mare se amesteca uleiul, boia de ardei, sare si piper. Se adauga pieptul de curcan portionat si amestecam. Se pune intr-o tava termorezistenta si adaugam cimbru si vinul. Acoperim vasul si il dam la cuptor 1 ora.

Din 15 min in 15 min scoatem tava cu carnea de la cuptor si o mai stropim cu sos din tava ca sa nu se usuce.

Indepartam capacul de la tava si lasam friptura sa se rumeneasca inca maxim 15 min.

Se serveste cu piure de cartofi si sos.

Vezi mai multe retete pe Bucataria-romaneasca.ro.

     
Tag-uri: reteta, curcan, ardei, vin
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii