Acum: 3 °C
Astazi:
Max: 6 °C
Min: 1 °C
Maine:
Max: 6 °C
Min: -2 °C
STIRI NATIONALE & EXTERNE
RETETA ZILEI: Piept de curcan la tava
Articol de Madalina IrimiaBucataria-romaneasca.ro recomanda o reteta de friptura de curcan.
1 piept de curcan (cca 1 kg)
1 pahar de vin alb demisec
2 linguri ulei
boia de ardei dulce
sare
piper
cimbru
Mod de preparare:
Intr-un bol mai mare se amesteca uleiul, boia de ardei, sare si piper. Se adauga pieptul de curcan portionat si amestecam. Se pune intr-o tava termorezistenta si adaugam cimbru si vinul. Acoperim vasul si il dam la cuptor 1 ora.
Din 15 min in 15 min scoatem tava cu carnea de la cuptor si o mai stropim cu sos din tava ca sa nu se usuce.
Indepartam capacul de la tava si lasam friptura sa se rumeneasca inca maxim 15 min.
Se serveste cu piure de cartofi si sos.
Vezi mai multe retete pe Bucataria-romaneasca.ro.
Reduceri & Promotii
Vezi Reduceri & PromotiiNewsletter
Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri zilnic via email