A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719755826.0244.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

RETETA ZILEI: Pere cu frisca
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
28-03-2014, ora 14:37

RETETA ZILEI: Pere cu frisca

Articol de Madalina Irimia

Pere fierte in vin aromat cu scortisoara si cuisoare, sos delicios si frisca, un desert deosebit, special pentru o cina in doi.

Ingrediente:

2 pere

300 ml vin rosu demidulce (de casa)

50 gr zahar

1/2 baton de scortisoara

2 cuisoare

1 lingurita amidon

Decor: frisca vanilata

Mod de preparare:

Perele se spala si le curatam de coaja. Vinul se pune la fiert impreuna cu zahar, cuisoare si scortisoara. Cand a inceput sa fiarba se adauga perele si lasam sa fiarba 20 min.

Pe parcursul fierberii perele se intorc pe ambele parti.

Se scot perele pe o farfurie iar in vin se adauga amidonul dizolvat in apa rece (30 ml). Se lasa sa fiarba cateva momente pana se ingroasa putin.

Fiecare para se taie in 2 parti, se pun pe farfurie, se adauga sos apoi se decoreaza cu frisca.

Se servesc cu frisca si sos.

Vezi mai multe retete pe marya.ro.

     
Tag-uri: reteta, pere, frisca
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii