A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719819087.4427.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

REGELE MIHAI a fost diagnosticat cu leucemie in stare de metastaza. Principesa Margareta a preluat tronul
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
03-03-2016, ora 08:56

REGELE MIHAI a fost diagnosticat cu leucemie in stare de metastaza. Principesa Margareta a preluat tronul

Articol de Madalina Irimia
Regele Mihai se afla in stare grava, a anuntat Stelian Tanase pe blog, stirea fiind confirmata intr-un comunicat oficial de Casa Regala. Atributiile Coroanei Regale au fost preluate de Alteta Sa regala principesa Margareta.

REGELE MIHAI se afla in stare foarte grava. Majestatea Sa Regele Mihai I al Romaniei a decis sa se retraga de la tron, in favoarea Principesei Mostenitoare Margareta a Romaniei.

Avocatul Casei Regale dl Andrew Popper a transmis o declaratie in care comunica faptul ca Majestatea Sa regele Mihai l se afla in stare foarte grava. Regele Mihai – a declarat dl Andrew Popper – a suferit recent o opertie fiind operat de carcinom leucemic, si a fost diagnosticat cu leucemie aflata in stare de metastaza. Avind in vedere acest diagnostic, Majestatea Sa regele Mihai l a cerut membrilor Consiliului de Coroana sa dea sfatul lor custodelui Coroanei Regale Alteta Sa regala principesa Margareta.

Consiliul Regal a luat nota de starea de sanatate a Majestatii Sale, care a fost supus recent unei operatii chirurgicale. Diagnosticele puse de echipa medicala sunt: “carcinomepidermoid metastazant”si “leucemie cronica”. Atributiile Coroanei Regale au fost preluate de Alteta Sa regala principesa Margareta.

Regele Mihai I l-a numit in 2006 sef al Casei Regele pe Andrew Popper, cel care a negociat cu autoritatile romane problema retrocedarii castelelor Peles si Pelisor. Potrivit Biroului de presa al Casei Regale, Andrew Popper isi va exercita calitatea de sef al Casei Regale incepand din 10 mai si va purta titulatura de "Seful Casei Majestatii Sale Regelui Mihai I".

Continuarea pe rtv.net
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii