A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719831319.2551.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

RECORD de temperatura in Romania. S-a inregistrat cea mai CALDA DIMINEATA de 24 decembrie
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
24-12-2014, ora 09:54

RECORD de temperatura in Romania. S-a inregistrat cea mai CALDA DIMINEATA de 24 decembrie

Articol de Cristian Amariei
In unele localitati din tara, miercuri s-a inregistrat cea mai calda dimineata de 24 decembrie, informeaza Romania TV. De altfel, temperaturile urca in Ajunul Craciunului pana la 20 de grade Celsius.

Miercuri dimineata, in unele localitati, atat din partea de sud si de est a tarii la nivel izolat, cat si in zona Transilvaniei, s-au inregistrat cele mai ridicate temperaturi minime pentru o data de 24 decembrie. Vremea va continua sa se pastreze calda si pe parcursul zilei de miercuri, iar amiaza va veni cu temperaturi de 20 de grade Celsius in Dealurile Olteniei si ale Munteniei, ceea ce va reprezenta un record pentru cele mai ridicate temperaturi maxime.

Incepand de vineri, insa, mercurul din termometre va scadea sau se va opri la temperaturi mai mici cu peste 10 grade. Aceasta schimbare va veni si cu aparitia precipitatiilor, la inceput sub forma de ploaie, apoi treptat lapovita pentru ca sambata si duminica sa predomine ninsorile, ninsori ce vor fi prezente atat in zona de munte, cat si in zona de est tarii.

Miercuri va fi vreme predominant frumoasa si mult mai calda decat ar fi normal in aceasta perioada din an in aproape toata tara, cu temperaturi la amiaza de la 4 grade in Transilvania si 18....19 grade in dealurile Olteniei si Munteniei. Cerul se anunta aproape senin si doar trecator, in primele ore din zi, in nordul Carpatilor Orientali inca sunt innorari si, posibil, precipitatii slabe mixte. si tot la munte vantul inca sufla alert, in timp ce in Campia de Vest ziua incepe cu putina ceata.

Joi, in ziua de Craciun, desi temperaturile mai scad putin, vremea ramane in continuare mult mai calda decat ar fi normal la aceasta data, in special in regiunile extracarpatice, cu maxime la scara intregii tari de la 4 grade in Transilvania pana la 14 grade in sudul tarii. Iar in vest, centru, nord si nord-est cerul se innoreaza si, indeosebi spre seara si in noaptea urmatoare, pe alocuri cad precipitatii slabe, mai ales sub forma de ploaie si trecator, spre dimineata, lapovite sau fulguieli. in sud si sud-est, va fi o zi insorita, iar vantul doar pe crestele inalte de munte inca sufla agitat, in rest ramane potolit.

Sursa: rtv.net
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii