ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
06-11-2013, ora 10:02

RCS&RDS; a primit aprobarea CNA sa transforme cinci statii locale ale Digi 24 in televiziuni regionale

Articol de Cristian Amariei

CNA a aprobat transformarea a cinci statii locale ale Digi 24 in televiziuni regionale, in ciuda faptului ca unii membri ai Consiliului si-au exprimat temerile ca RCS&RDS va scoate din grilele sale din teritoriu alte posturi regionale pentru a-si retransmite propriile canale.

Consiliul National al Audiovizualului (CNA) a analizat, in sedinta de marti, solicitarea societatii RCS&RDS SA de modificare a licentelor locale in licente regionale pentru Digi 24 Constanta, Craiova, Iasi, Oradea, Timisoara, Brasov, Galati si Cluj. RCS a primit licente pentru aceste statii locale in data de 15 martie 2012.

CNA a aprobat, marti, numai ca statiile din Constanta, Craiova, Iasi, Oradea, Timisoara ale Digi 24 sa se transforme din locale in regionale, intrucat statiile de la Brasov, Galati si Cluj nu au implinit un an de emisie. Potrivit articolului 17, alineatul 1 din Decizia CNA numarul 277/ 2013, "modificari in licenta audiovizuala pot fi aduse dupa minimum 1 an de la inceperea difuzarii serviciului de programe".

Integral pe mediafax.ro

Foto: ziuanews.ro

     
Tag-uri: CNA, Digi 24, RCS&RDS;
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii