ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
01-07-2014, ora 17:54

RCS RDS A SCOS din grila televiziunile Look TV si Transilvania Live, care vor difuza Liga 1

Articol de Cristian Amariei

RCS&RDS a scos, luni, din grilele sale Look TV si Transilvania Live, care vor difuza Liga 1, intrucat aceste televiziuni au decis sa renunte de la 1 iulie la regimul "must carry" si sa solicite tarife pentru retransmisie din partea cablistilor, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse din media.

Compania de telecomunicatii RCS&RDS a scos luni, 30 iunie, din grilele sale de cablu analogic si digital televiziunile Look TV si Transilvania Live (care s-a transformat recent in Look Plus), la nivelul intregii tari, inclusiv in Bucuresti, conform surselor citate.

Look TV si Transilvania Live nu erau retransmise si pe platforma de satelit Digi a RCS&RDS.

Pe de alta parte, potrivit unor speculatii aparute pe piata audiovizualului, reprezentantii Look TV si Transilvania Live ar fi solicitat de la operatorii de cablu un pret de aproximativ 7 lei pe abonat pe luna pentru retransmisia acestora incepand cu 1 iulie, dorind ca aceste televiziuni sa fie difuzate in pachetele de baza ale cablistilor si nu in pachete separate, pentru care abonatii sa opteze daca vor sau nu sa plateasca.

Pana in prezent, compania UPC si platforma sa de satelit, Focus Sat, dar si reteaua iNES IPTV (care transmite televiziuni prin internet) au anuntat, prin intermediul unor comunicate de presa, ca vor difuza meciurile din campionatul Ligii 1 si din Cupa Ligii in urmatorii cinci ani.

Conform surselor citate, UPC si Focus Sat, pe de o parte, si iNES IPTV, pe de alta parte, au semnat acorduri de distributie cu Intel Sky Broadcast Ltd. pentru transmisia celor doua televiziuni Look TV si Look Plus, care vor difuza meciurile din Liga 1 si din Cupa Ligii.

Integral pe mediafax.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii