ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
20-12-2012, ora 04:19

RAZBOIUL PRETURILOR: RCS&RDS; si Romtelecom au ajuns sa ofere servicii gratuite clientilor

Articol de Cristian Amariei

Romtelecom si RCS&RDS, cei mai mari jucatori de pe piata locala de comunicatii, ofera in prezent servicii de televiziune la preturi derizorii sau chiar gratuit, in incercarea de a castiga clienti noi.

Daca Romtelecom deruleaza de cateva luni o campanie prin care le ofera clientilor noi sau existenti servicii de cablu TV analogic, gratuit, RCS&RDS, liderul pietei de telecomunicatii are in prezent o oferta incredibila pentru noii abonati.

Astfel, RCS&RDS ofera Internet Fiberlink 1 – 50 de Mbps la 14,5 lei, Internet Fiberlink 2 – 100 Mbps la 19,5 lei, iar cei care aleg a doua varianta primesc si un stick de internet mobil gratuit. Oferta mai include televiziune, 91 de canale, de la 12,5 lei si telefonie fixa de la 2 euro, clientii beneficiind de apeluri gratuite in retea, in Romtelecom si UPC. De asemenea, instalarea este gratuita. Serviciile sunt oferite la preturile de mai sus timp de sase luni dupa care se dubleaza.

Romtelecom ofera gratuit serviciul de cablu TV pentru clientii noi, pentru clientii care au deja un abonament de televiziune sau internet la Romtelecom pe care il reinnoiesc si clientilor care au deja un abonament de telefonie fixa pe care il reinnoiesc alegand un plan tarifar de peste 10 euro/luna.

Integral pe capital.ro

Foto: a1.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii