ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

MONDEN
14-03-2014, ora 14:10

RASTURNARE de SITUATIE: cine i-a luat locul DELIEI la "Te cunosc de undeva"

Articol de Madalina Irimia

Schimbari importante s-au anuntat in trustul Intact, prima dintre ele fiind in juriul emisiunii "Te cunosc de undeva!", parasit de catre Delia. Cantareata a intrerupt colaborarea, dupa aproape un sezon.

Asa cum era si firesc, s-a vorbit imediat despre posibilii inlocuitori ai efervescentei cantarete. Unul dintre numele puse in discutie a fost cel al Andreei Balan. Desi artista este deja cooptata in proiectul "Romania danseaza", tot la Antena, informatiile erau date ca sigure si in ceea ce priveste prezenta ei in juriul de la "Te cunosc de undeva!", scrie libertatea.ro.

Dar lucrurile nu stau chiar asa. Andreea Balan a negociat cu producatorii show-ului, insa nu au ajuns la o solutie care sa multumeasca ambele parti, asa ca va ramane doar in echipa de la "Romania danseaza".

La "Te cunosc de undeva!", in locul Deliei va veni Horia Brenciu. Acesta a filmat deja un prim episod din cele putine ramase pentru acest al cincilea sezon, asa ca, in curand, el va putea fi vazut pe micile ecrane la Antena 1.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii