A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727675635.0149.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

RABLA 2013: Tichetul de 1.500 de euro va fi transmisibil
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
09-04-2013, ora 16:24

RABLA 2013: Tichetul de 1.500 de euro va fi transmisibil

Articol de Cristian Amariei

Tichetul valoric de 1.500 de euro care va fi acordat pentru casarea unui autoturism vechi in cadrul Programului "Rabla" va fi transmisibil, dar reducerea de pret la achizitionarea unei masini noi va fi contravaloarea unui singur tichet, a anuntat marti ministrul Mediului, Rovana Plumb.

Ministrul Rovana Plumb a anuntat astazi ca Programul "Rabla" pe 2013 va fi lansat in dezbatere publica pe site-ul Ministerului Mediului pe data de 15 aprilie.

Aceasta a spus ca dupa lansarea in dezbatere publica, va mai trece o saptamana, in care se asteapta observatiile si propunerile celor interesati, inainte ca programul sa poata incepe. Modul in care se va desfasura programul va fi stipulat intr-un ghid de finantare, aprobat prin ordin de ministru, astfel ca nu va fi necesara adoptarea de catre Guvern.

Pana in acest moment, este sigur ca valoarea voucher-ului va fi de 1.500 de euro, respectiv 6.500 de lei, a precizat ministrul Rovana Plumb.

Pentru casarea unei masini va fi acordat un voucher, care va putea fi folosit pentru achizitionarea unui automobil nou sau va putea fi vandut de catre proprietar.

Integral pe mediafax.ro

Foto: voom.ro

     
Tag-uri: program, Rabla, tichet
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii