A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719832458.6651.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Putini stiu ASTA despre KIWI. Mai mananci?
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
15-03-2016, ora 13:02

Putini stiu ASTA despre KIWI. Mai mananci?

Articol de Cristian Amariei
Kiwi este un aliment nutritiv dens si, in acelasi timp, sarac in calorii. Beneficiile aduse de acest fruct sunt multiple: ten mai sanatos, presiune arteriala mai scazuta si risc mai mic de aparitie a bolilor de inima.

Afla cateva beneficii putin stiute pe care fructul de kiwi le aduce.

1. Ten mai frumos – Colagenul, arma cheie impotriva ridurilor, este dependent de vitamina C. Fara aceasta, corpul n-ar putea produce aceasta proteina. Vitamina C reduce ridurile si ajuta pielea sa fie mai ferma, prevenind aparitia problemelor cauzate de soare, poluare si fum.

2. Somn mai usor – Conform unui studiu cu privire la efectele consumului de kiwi asupra calitatii somnului, s-a constatat faptul ca fructul poate imbunatati durata si eficienta acestuia, fiind ideal pentru adultii care au tulburari de somn.

3. Inima mai sanatoasa – Fibrele si potasiul din acest fruct sprijina sanatatea inimii. O cantitate mare de potasiu si un aport scazut de sodiu previn riscul aparitiei bolilor cardiovasculare, scrie femeia.ro.
     
Tag-uri: kiwi, beneficii, sanatate
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii