A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719831841.8168.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Putin afirma ca Rusia va elimina treptat sanctiunile impotriva Turciei
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

POLITIC
10-08-2016, ora 10:31

Putin afirma ca Rusia va elimina treptat sanctiunile impotriva Turciei

Articol de Cristian Amariei
Rusia va elimina pas cu pas sanctiunile impotriva Turciei, insa prioritatea este ca relatiile bilaterale dintre cele doua tari sa ajunga la nivelul de dinaintea crizei diplomatice izbucnite in urma cu noua luni, a declarat marti presedintele rus Vladimir Putin dupa intrevederea cu omologul sau turc Recep Tayyip Erdogan la Sankt Petersburg, relateaza Reuters si AFP.

Totodata, Putin a afirmat ca discutiile pe care le-a avut cu Erdogan vor avea o influenta importanta asupra viitorului relatiilor ruso-turce.

Presedintele rus a subliniat ca se asteapta la "o munca dificila pentru revigorarea cooperarii economice" cu Turcia.

Avand in vedere scaderea brusca a schimburilor comerciale dintre cele doua tari in ultimele luni, "tendinta este foarte trista. Avem o munca dificila de facut pentru a revigora cooperarea economica si comerciala", a afirmat Putin in cadrul unei conferinte de presa comune cu Erdogan. "Acest proces a fost deja lansat, insa va dura ceva timp", a mai spus el.

"Tarile noastre au toate posibilitatile pentru a restabili pe deplin cooperarea bilaterala", a dat asigurari Putin, subliniind ca "prioritatea" este ca aceasta cooperare sa revina la "nivelul de dinaintea crizei".

In acelasi timp, Putin a afirmat ca Rusia si Turcia au un obiectiv comun pentru a rezolva criza din Siria si este posibil ca ambele doua tari sa treaca peste neintelegerile privind modul in care aceasta situatie ar trebui rezolvata.

Seful statului rus a afirmat ca punctele de vedere ale Rusiei cu privire la Siria nu au coincis intotdeauna cu cele ale Turciei, insa cele doua state au fost de acord sa vorbeasca in continuare si sa caute solutii.

"Cred ca este posibil sa ne aliniem punctele noastre de vedere si abordarile" asupra dosarului sirian, le-a spus Putin jurnalistilor.

Sursa: agerpres.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii