A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719758824.4254.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Puteti ghici cine este vedeta din fotografie?
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

MONDEN
30-05-2014, ora 11:41

Puteti ghici cine este vedeta din fotografie?

Articol de Madalina Irimia

Au fost facute publice doua fotografii cu Mihai Traistariu, in care se poate observa cum i-a crescut parul, dupa implantul facut anul trecut in Turcia.

"De unde naiba aveam atata par", se intreaba pe Facebook Mihai Traistariu, postand o fotografie din adolescenta, si anume de pe diploma de bacalaureat. Artistul pare preocupat in continuare de podoaba sa capilara, dupa ce in cursul anului trecut el a trecut printr-un implant de par in Turcia. Imaginile pe care Traistariu le posteaza zilnic pe Facebook demonstreaza ca operatiunea de infrumusetare prin care a trecut incepe sa dea rezultate.

In partea din fata, parul lui Mihai Traistariu a crescut considerabil. Nu acelasi lucru se poate spune si despre partea din spate, unde este vizibila calvitia.

Inainte de implantul din Turcia, Mihai Traistariu a cheltuit sume impresionante pe tot felul de alifii, perii pentru par, cu baterii, insa toate acestea au dat gres. ''Am fost un prost, am dat banii pe ele degeaba'', declara la momentul respectiv solistul.

Sursa: gandul.info

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii