ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

MONDEN
09-02-2014, ora 17:00

Putea fi urmatorul Leonardo DiCaprio, dar s-a ratat complet. Cum arata acum copilul vedeta din Terminator 2

Articol de Madalina Irimia

Edward Furlong avea talentul, fizicul si aerul de rebel necesare pentru a deveni urmatorul mare star de la Hollywood. A ajuns insa dependent de droguri si certat cu legea.

La doar 14 ani, Edward si-a inceput cariera cinematografica, odata cu rolul John Connor din "Terminator 2: Judgement Day", in care a jucat alaturi de Arnold Schwarzenegger. Rolul i-a adus un premiu MTV si un premiu Saturn, ambele pentru cel mai bun debut.

Au urmat o serie de alte filme, in care si-a dovedit din plin talentul: "Before And After", in care a aparut alaturi de Meryl Streep si Liam Neeson sau "Little Odessa", cu Tim Roth, Maximilian Schell si Vanessa Redgrave.

In mod surprinzator, insa, cariera lui a inceput sa involueze odata cu trecerea timpului. De fapt, de la sfarsitul anilor '90 incoace, filmele lui n-au mai avut premiere cinematografice, ci au fost lansate direct pe DVD.

Motivul se pare ca a fost dependenta sa de alcool si de droguri. Edward a mers la prima sa intalnire a Alcoolicilor Anonimi la varsta de 20 de ani.

Integral pe perfecte.ro

Foto: tumblr.com, fanpop.com, frontroomcinema.com

     
Tag-uri: actor, varsta, infatisare
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii